XEI

VILT AAN ZEE:|XEI

XEI

Handgemaakte eco design lamp XEI

Model: XEI (met de opening beneden)
Afmeting: 25 – 100 cm
Schaap:
wol van Corriedale schaap
Kenmerken: direct licht aan onderzijde, indirect licht aan omgeving. Extra bijzonder doordat ze op twee manieren opgehangen kan worden.

XEI is een mooi gevormde lamp met een zachte uitstraling. Haar vorm doet denken aan een bloem. Met de grote opening aan de bovenzijde is de bloem geopend, met de grote opening aan de onderzijde is de bloem gesloten. Ze geeft sfeerverlichting maar ook hangt ze vaak boven een tafel. Want eenmaal opgehangen geeft XEI goed licht om bij te werken, eten of lezen. XEI is handgemaakt van schapenwol. Hierdoor is haar licht zacht en levendig.

De vorm van de handgemaakte eco design lampen is uniek en komt voort uit het ambachtelijke maakproces. De lamp heeft een voor- en een zijkant die een beetje verschillen in maat. De genoemde maat betreft de breedte van de voorzijde.

Een lamp bij Vilt aan Zee Den Haag stel je zelf samen. Kies de afmeting, kleurtint van de wol en de afwerking. Ook bepaal jij de levendigheid van de wol: meer of juist minder krul. Daarna maken we jouw eco design lamp op maat. Het resultaat is een handgemaakte unieke lamp. Kleine verschillen horen daar bij. Na zes weken is jouw ontwerp klaar. We adviseren en helpen je graag jouw lamp samen te stellen.

 


    Voor alle prijzen zie onze prijslijsten: lampen / panelen
    Heb je interesse of een vraag?
    Neem contact met ons op of stuur ons gelijk een bericht: