Lichtpanelen

Een bijzondere sfeervolle manier van verlichting. In overleg bepalen we de afmeting, het patroon van het doek en het kader van het paneel.

Vilten lichtpaneel
Ledverlichting
Vilten lichtpaneel

Het doek van een lichtpaneel wordt gemaakt van een aantal lagen natuur witte schapenwol met daarop decoratie zoals stroken katoenstof, strengen zijde, verbandgaas, bamboe. Vooraf bespreken we de wensen en maken we een ontwerp.
Achter het doek plaatsen we een RGB ledstrip die je met een afstandbediening in de kleur kan zetten die je mooi vindt.

Voorbeeld prijs voor dit lichtpaneel 2,70 x 0,50 m met zichtbaar frame: € 1.850,00

Kies je frame

Willems Werkplaats, onze overbuurman in de Boekhorststraat, maakt een professioneel frame waardoor u het goed en makkelijk op kan hangen. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden.

1. Het doek wordt opgespannen in een houten frame waarbij het frame, ook wel een kader, zichtbaar is.

2. Het doek wordt opgespannen in een houten frame waarbij het frame, ook wel een kader, niet zichtbaar is. Het vilt wordt er omheen gespannen en op de hoeken aan elkaar genaaid.

Lichtpaneel
Kleine lichtpaneel

Hieronder voorbeelden van lichtpanelen ter inspiratie.

Naar jouw wens

De panelen worden naar jouw wens gemaakt. Naast het ontwerp en de kleur kun je ook kiezen tussen verschillende frames en of je een extra akoestische deken wil toevoegen achter het vilten doek.


Proeflapjes

Een offerte en proeflapjes van 20 cm x 30 cm maken we voorafgaand aan het echte werk. De keuze of je ermee door wil gaan bepaal je daarna. Voor de proeflapjes rekenen we € 100,00. Mocht je akkoord gaan dan wordt deze € 100,00 in mindering gebracht op het totaal bedrag.

nl_NL