Informatie

Klantenservice

Verzending
Aangetekend binnen Nederland – maximum afmeting doos 50 x 50 x 50 cm – kosten € 8,60.
Track & Trace binnen Europa – maximum afmeting doos 50 x 50 x 50 cm – kosten € 13,00.

Grotere pakketten, en pakketten naar het buitenland versturen we via Postnl, Fedex of DHL. Hiervoor krijg je vooraf een offerte.

Het is zeer prijzig om grote lampen te versturen. Een manier om dit te voorkomen is door de lamp op te vouwen en in een kleinere doos te versturen. Hiermee bespaar je soms honderden euro’s. In het pakket sturen wij alle benodigdheden om de lamp na het uitvouwen nog een keer te verharden zodat de vouwen niet meer zichtbaar zijn. Via de mail sturen we een instructie filmpje hoe je dit moet doen.

Retourneren
Zijn er problemen met een product? Bel ons dan gerust. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Levertijd
De levertijd per handgemaakt design is maximaal 4 weken voor een vilten lamp en 6 weken voor een lamp van de Felt+Paper collectie.

Betaling
Wanneer je een lamp of wandwerk bestelt ontvang je een bevestigingsmail met de factuur en een betaallink. Vooraf vragen we 50 % van het eindbedrag te betalen. Na levering ontvang je een factuur voor de andere helft. Hierin worden de verzendkosten en eventueel extra kosten voor bijvoorbeeld extra meters snoer in verwerkt.

Bestellingen naar het buitenland dienen in een keer te worden betaald.
Als betaalmogelijkheden zijn Ideal en Paypal beschikbaar.

Veelgestelde vragen / FAQ

Heb je een vraag over een design lamp of akoestisch paneel?
Kijk even of jouw vraag er tussen staat. Bel of mail ons anders gerust.

Welke lamp kan ik in de fitting plaatsen?
Voor de basiscollectie raden we aan om een spaar- of ledlamp in de lamp te plaatsen. De E27 fitting heeft een keurmerk, dus een hoge Wattage is geen probleem.

Is de lamp brandgevaarlijk?
Wol is geen brandgevaarlijk product. Gebruik wel altijd de meegestuurde constructie zodat de lichtbron op voldoende afstand van de vilten kap blijft.

Hoe maak ik de lamp of het wandpaneel schoon?
Met een droge doek maak je de lamp makkelijk schoon. Of gebruik voorzichtig de fijne kop van de stofzuiger. De lamp is hardgemaakt met een verharder op waterbasis dus je kunt het best een droge doek gebruiken. Een keer per jaar is voldoende.

Hoe vervoer ik de lamp?
Dit is heel gemakkelijk. Blaas de meegeleverde ballon in de lamp op en sluit deze af met een clip. Hierdoor blijft hij goed in vorm.

Overige informatie

Algemene voorwaarden
Hier vindt je onze Algemene Voorwaarden (pdf)

Privacy statement
Hier vindt je onze Privacy Statement(pdf)