Decoratie

Maak de lamp naar eigen smaak met een kleur of draad!

De lampen worden gemaakt van naturel witte schapenwol. Hierdoor geven de lampen een mooi zacht licht. Als het licht uitstaat zie je een mooie rustige lamp. Gaat het licht aan dan zie je de structuur van de wol en het patroon van het leggen van de wol.

Als je de lamp nog wat persoonlijker of uitbundiger wilt maken dan kan je tegen een kleine meerprijs (zie + of ++ in de prijslijst) een decoratie laten toevoegen. Bijvoorbeeld een gekleurde rand of draadjes in een mix van kleuren.  De vezels worden op de wol gelegd en meegevilt zodat het een geheel wordt. Hieronder staan de mogelijkheden op een rijtje.

Wat is er allemaal mogelijk?

Draadjes: Deze dunne draadjes geven een speels accent aan je lamp. Ze zijn in veel kleuren beschikbaar. De iets dikkere draad kun je als een ‘tekening’ op de lamp leggen.  
Het toevoegen van de draadjes tast de lichtopbrengst niet aan.

Rood zijdedraad in vilt
Staand lampje met vilten kap met zijdedraad

Gekleurde schapenwol: Kies voor een mooi verloop van wit naar okergeel. Of een rand rondom de opening van de lamp in de kleur naar jouw wens. Of juist kleine plukjes verspreidt over de lamp. Je kunt de kleuren ook laten mengen zodat je een mix krijgt van bijvoorbeeld verschillende kleuren zeegroen. We hebben een grote hoeveelheid kleuren in huis dus jouw gewenste kleur zit er zeker bij.  
Om voldoende lichtopbrengst te garanderen raden we aan om niet te donkere kleuren te kiezen en niet meer dan aan de helft van de lamp kleur toe te voegen. Als het licht aan is wordt het gekleurde deel intenser van kleur.

vilten lamp MO 30 + oker

Zijde: Door zijde plukjes op de lamp aan te brengen krijg je een glanzende ietwat krullende laag op de wol. Als het licht uit is zie de glans, als het licht aan is zie je de krul van de zijde. Ook kun je de zijde als een glanzende rand aanbrengen. De zijde is verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren.

Opening vilten lamp CO 30 met bamboe

Plafondkapje: Bij de lamp ontvang je een mooi wit metalen kapje met een doorsnede van 120 mm en een hoogte van 25 mm. Deze bevestig je met schroeven aan het plafond.

Je kunt er ook voor kiezen deze te laten invilten (meerprijs € 12,50). Dit kan in witte wol maar ook in een andere kleur.

Snoer:

Per lamp krijg je 2 m naturel wit strijkijzersnoer. Je kunt natuurlijk ook meer snoer bestellen wanneer dat nodig is (meerprijs € 4,50 p/m).

Wil je liever een andere kleur? Dat kan ook. We hebben okerkleurig en beige strijkijzersnoer op voorraad. Andere kleuren kan ik voor je bestellen (meerprijs € 5,00).

plafondkapje, snoer en ophangcontructie
nl_NL