Loading...

Van schaap tot lamp en wandpaneel

Ben je op zoek naar verlichting die een fijne rustige sfeer geeft aan je ruimte? Of heb je een kale muur waar je iets moois wilt hangen? Vilt aan Zee maakt duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen die stuk voor stuk uniek zijn. Onze producten zijn geluiddempend en brengen warmte in huis. Ze worden lokaal en duurzaam geproduceerd, gewoon in Den Haag!

Alle producten zijn gemaakt van 100 %  schapenwol dat verwerkt is tot vilt. Vilt is een zacht maar sterk materiaal met veel positieve eigenschappen. Zo is het luchtzuiverend, het gaat lang mee, het neemt weinig stof op, het dempt het geluid, en als je er licht doorheen laat vallen zie je de prachtige structuur van de natuurlijke vezels. Allemaal geweldige eigenschappen voor een lamp

stel zelf je lamp samen

stel zelf je paneel samen

Van klein tot heel groot

De afmeting van de lampen varieert van 25 cm tot 120 cm. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua maat, vorm en kleur zijn niet veel lampen op voorraad, maar maken we ze vooral in opdracht. Zo krijg je precies de lamp die je wilt.

Wil je advies over welke lamp mooi is in jouw ruimte? We maken graag een schets voor je zodat je de goede keuze kunt maken. Ook over de maat en de kleur van de wandpanelen denken we graag met je mee. Kom je er niet uit, mail gerust.

Winkel Vilt aan Zee

Openingstijden:

Van 9 juli t/m 20 aug is de vakantieperiode en is de winkel onregelmatig open.

Het is wel mogelijk een afspraak te maken tussen 25 juli en 4 aug en vanaf 15 aug. Bel of mail even van te voren dan kijken we wanneer het uitkomt.

Geopend:
Ymke is aanwezig op 8 juli, 9 juli, 15 juli en 4 en 5 augustus  van 12:00 – 17:00.

 

 
 

Winkel en atelier

In de winkel/atelier van Vilt aan Zee hangen volop voorbeelden om inspiratie op te doen. Ook kun je hier het maakproces zien.

De winkel ligt in de Boekhorststraat midden in het Makerskwartier in Den Haag. Je kunt er voor de deur parkeren en het ligt dichtbij de twee treinstations.

winkel vilt aan zee

Volg ons op social media: