Van schaap tot lamp en wandpaneel

Vilt aan Zee ontwerpt en maakt duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen die de akoestiek verbeteren. Al onze unieke producten zijn gemaakt van 100 % schapenwol dat is verwerkt tot vilt. Een mooi duurzaam materiaal dat een natuurlijke sfeer geeft in een ruimte.

In onze winkel in Den Haag worden de producten gemaakt en verkocht. Wil je zien hoe de producten worden gemaakt, kom gerust langs. Je bent van harte welkom!

Recent werk

CIRCULAIRE LAMP

We gaan uit van de circulaire lamp. Is er iets gebeurd met de lamp, dan kun je hem opsturen. Door de lamp te wassen en waar nodig te repareren kan deze opnieuw worden gebruikt of worden veranderd in een andere lamp. En helemaal aan het eind van zijn loopbaan kan de wol naar de compostbak en zo is de cirkel weer rond.

Zakelijke markt en buitenland

Vilt aan Zee levert voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt. Onze duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen zijn te zien in kinderdagopvangverblijven, restaurants, kledingwinkels en kantoren.

We sturen regelmatig lampen op in Nederland en binnen Europa. Om de verzendkosten te beperken vouwen we grote lampen (vanaf 70 cm) op voordat we ze opsturen.

Met Paypal en Ideal kunt u veilig en makkelijk betalen.

Van klein tot heel groot

De afmeting van de lampen varieert van 25 cm tot 120 cm. Erg groot dus!

Wil je advies over welke lamp mooi is in jouw ruimte? We maken graag een schets zodat je de goede keuze kunt maken. Ook over de maat en de kleur van de wandpanelen denken we graag met je mee.

Prijslijst
WINKEL-ATELIER
Helaas is de winkel vanwege het Corona virus voorlopig gesloten. Heb je een vraag of advies nodig? Mail of bel me dan.
Een product bestellen kan wel. De levertijd is nu zes weken.
Openingstijden na Corona tijdperk 🙂 :
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 – 17:00
Zoek je een werkruimte voor in de avond of voor de woensdag?
Neem contact met me op!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

OP DE HOOGTE BLIJVEN?