Van schaap tot lamp en wandpaneel

Vilt aan Zee ontwerpt en maakt duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen die de akoestiek verbeteren. Al onze unieke producten zijn gemaakt van 100 % schapenwol dat is verwerkt tot vilt. Een mooi duurzaam materiaal dat een natuurlijke sfeer geeft in een ruimte.

In onze winkel in Den Haag worden de producten gemaakt en verkocht. Wil je zien hoe de producten worden gemaakt, kom gerust langs. Je bent van harte welkom!

CIRCULAIRE LAMP

We gaan uit van de circulaire lamp. Is er iets gebeurd met de lamp, dan mag je hem altijd opsturen, onderhoud is bij de prijs inbegrepen. Door de lamp te wassen en waar nodig te repareren kan deze opnieuw worden gebruikt of worden veranderd in een andere lamp. En helemaal aan het eind van zijn loopbaan kan de wol naar de compostbak en zo is de cirkel weer rond.

Zakelijke markt en buitenland

Vilt aan Zee levert voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt. Onze duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen zijn te zien in kinderdagopvangverblijven, restaurants, kledingwinkels en kantoren.

We sturen regelmatig producten op naar het buitenland. Om de verzendkosten te beperken vouwen we grote lampen (vanaf 70 cm) op voordat we ze opsturen.

Met Paypal en Ideal kunt u veilig en makkelijk betalen.

Van klein tot heel groot

De afmeting van de lampen varieert van 25 cm tot 120 cm. Erg groot dus!

Wil je advies over welke lamp mooi is in jouw ruimte? We maken graag een schets zodat je de goede keuze kunt maken. Ook over de maat en de kleur van de wandpanelen denken we graag met je mee.

Basiscursus vilten cadeau!

Koop je een lamp of een wandpaneel, dan krijg je een basiscursus vilten van 2 uur cadeau! Zo leer je zelf hoeveel aandacht en tijd er in jouw product is gestoken!

WINKEL-ATELIER
openingstijden:
donderdag 12:00 – 17:00
vrijdag 12:00 – 17:00
Ook open op zaterdag
5 oktober, 12 oktober en 19 oktober van 12:00 – 16:30
Gesloten in de herfstvakantie behalve woensdag 23 okt van 12:00 -17:00 en op afspraak
Wilt u op maandag, dinsdag of zaterdag komen, maak dan eerst een afspraak zodat u zeker weet dat ik er ben.
Vind je het leuk om in de winkel te staan op zaterdag in ruil voor werkruimte?
Neem contact met ons op!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

OP DE HOOGTE BLIJVEN?