Van schaap tot lamp en wandpaneel

Vilt aan Zee ontwerpt en maakt duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen die de akoestiek verbeteren. Al onze unieke producten zijn gemaakt van 100 % schapenwol dat is verwerkt tot vilt. Een mooi duurzaam materiaal dat een natuurlijke sfeer geeft in een ruimte.

In onze winkel in Den Haag worden de producten gemaakt en verkocht. Wil je zien hoe de producten worden gemaakt, kom gerust langs. Je bent van harte welkom!

CIRCULAIRE LAMP

We gaan uit van de circulaire lamp. Is er iets gebeurd met de lamp, dan mag je hem altijd opsturen, onderhoud is bij de prijs inbegrepen. Door de lamp te wassen en waar nodig te repareren kan deze opnieuw worden gebruikt of worden veranderd in een andere lamp. En helemaal aan het eind van zijn loopbaan kan de wol naar de compostbak en zo is de cirkel weer rond.

Zakelijke markt en buitenland

Vilt aan Zee levert voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt. Onze duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen zijn te zien in kinderdagopvangverblijven, restaurants, kledingwinkels en kantoren.

We sturen regelmatig producten op naar het buitenland. Om de verzendkosten te beperken vouwen we grote lampen (vanaf 70 cm) op voordat we ze opsturen.

Met Paypal en Ideal kunt u veilig en makkelijk betalen.

Van klein tot heel groot

De afmeting van de lampen varieert van 25 cm tot 120 cm. Erg groot dus!

Wil je advies over welke lamp mooi is in jouw ruimte? We maken graag een schets zodat je de goede keuze kunt maken. Ook over de maat en de kleur van de wandpanelen denken we graag met je mee.

Basiscursus vilten cadeau!

Koop je een lamp of een wandpaneel, dan krijg je een basiscursus vilten van 2 uur cadeau! Zo leer je zelf hoeveel aandacht en tijd er in jouw product is gestoken!

WINKEL-ATELIER
Gesloten op:
zat 25 mei
don 30, vrij 31 mei en
zat 1 juni
zat 8 juni
vrij 21 juni en zat 22 juni
We zijn open op:
don en vrij van 11:00-17:00
zat van 12:00-16:30
Vaak zijn we ook open op:
ma en di van 9:00 – 14:00.
Bel even voor de zekerheid. We zouden het vervelend vinden als je voor een dichte deur komt te staan.
Vind je het leuk om in de winkel te staan op zaterdag in ruil voor werkruimte?
Neem contact met ons op!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

OP DE HOOGTE BLIJVEN?