Van schaap tot lamp en wandpaneel

Ben je op zoek naar verlichting die een fijne rustige sfeer geeft aan je ruimte? En vind je het belangrijk dat het lokaal en duurzaam wordt geproduceerd, niet in Verweggistan, maar gewoon in Den Haag?

Of ben je op zoek naar een mooie oplossing voor een akoestisch probleem? Een galmende ruimte is vermoeiend en moeilijk op te lossen. Onze wandkleden en lampen verbeteren de akoestiek en geven een natuurlijke sfeer in huis.

Vilt aan Zee helpt je graag verder met  duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen die stuk voor stuk uniek zijn.

Alle producten zijn gemaakt van 100 %  schapenwol dat verwerkt is tot vilt. Vilt is een zacht maar sterk materiaal met veel positieve eigenschappen. Zo is het luchtzuiverend, het gaat lang mee, het neemt weinig stof op, het dempt het geluid, en als je er licht doorheen laat vallen zie je de prachtige structuur van de natuurlijke vezels. Vandaar het idee om er lampen van te maken!

Van klein tot heel groot

De afmeting van de lampen varieert van 25 cm tot 120 cm. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua maat, vorm en kleur heb ik niet veel lampen op voorraad maar maak ik ze vooral in opdracht. Zo krijg je precies de lamp die je wilt.

Wil je advies over welke lamp mooi is in jouw ruimte? Ik maak graag een schets voor je zodat je de goede keuze kunt maken. Ook over de maat en de kleur van de wandpanelen denk ik graag met je mee.

Met onderstaand stappenplan wordt het kiezen iets makkelijker. Kom je er toch niet uit, mail me gerust.

In mijn winkel en atelier in Den Haag hangen volop voorbeelden om inspiratie op te doen. Hangt jouw ideale lamp of wandkleed er niet tussen dan bespreken we jouw wensen waarna ik voor jou aan de slag ga. Er is van alles mogelijk!

De winkel ligt in de Boekhorststraat 159 midden in het Makerskwartier in Den Haag

Op donderdag en vrijdag kan je binnenlopen van 12:00 – 17:00. Of maak een afspraak voor een ander moment.

winkle viltaanzee

CIRCULAIRE LAMP

Als er iets is gebeurd met de lamp, rondvliegende tomatensoep, dan kun je hem naar me opsturen. Door de lamp te wassen met wolwas en waar nodig te repareren kan hij opnieuw worden gebruikt. En helemaal aan het eind van zijn loopbaan kan de wol naar de compostbak en zo is de cirkel weer rond.

Zakelijke markt en buitenland

Vilt aan Zee levert voor zowel de particuliere- als voor de zakelijke markt. Onze duurzame handgemaakte lampen en wandpanelen zijn te zien in kinderdagopvangverblijven, restaurants, kledingwinkels en kantoren.

We sturen regelmatig lampen op in Nederland en binnen Europa. Om de verzendkosten te beperken vouwen we grote lampen (vanaf 70 cm) op voordat we ze opsturen.

Met Paypal en Ideal kunt u veilig en makkelijk betalen.

zeven LO lampen
Prijslijst lampen
Prijslijst panelen
winkel Boekhorststraat
ADRES:
Vilt aan Zee
Boekhorststraat 159
2512 CP Den Haag
CONTACT:
Anne van de Weijer
06 188 75 184
info@viltaanzee.nl
OPENINGSTIJDEN:
We zijn de komende weken niet open maar in januari werken we wel verder aan de opdrachten.
Dus heb je een vraag of wil je een bestelling doen, dat kan via de mail of  bel even!
Zoek je een werkruimte voor in de avond of voor de woensdag?
Neem contact met me op!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

OP DE HOOGTE BLIJVEN?