Workshops

Workshop vilten in Den Haag

Combineer schapenwol, warm water, olijfzeep en beweging en er ontstaat vilt. Een eenvoudig oeroud principe om stof te maken. Een natuurlijk materiaal dat warm is, waterafstotend en zelfs luchtzuiverend.

Zin om het zelf eens te proberen? In deze workshop vilten leer je in twee uur hoe het viltproces werkt. Je maakt een stuk vilt van ongeveer 30 cm x 30 cm. Je kunt het ontwerpen als wandwerk of als materiaal om bijvoorbeeld sleutelhangers of onderzetters uit te knippen,

Je kan de vilten stof ook gebruiken om een 3d afdruk in te maken wat je vervolgens aan de muur kan hangen. Lijkt dit idee jou leuk, neem dan een eigen voorwerp mee dat niet kan gaan roesten en ongeveer zo groot is als een schaar.

Je kan één keer komen maar je kunt je ook inschrijven voor meerdere middagen. Het maximale aantal mensen is zes personen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook welkom.

Data: Vrijdag 13 september, vrijdag 11 okt, vrijdag 15 nov
Tijd: 14:00 – 16:00
Kosten: € 35,00 per middag
Inclusief: koffie en thee en het materiaal
Groep: Maximaal 6 deelnemers, minimaal 3 deelnemers

Ja, ik doe mee!

afdruk van lepel in stuk vilt
workshop vilten

Hulp nodig?

Wil je graag iets specifieks maken en heb je daarbij hulp bij nodig? Je bent welkom om hier op atelier te komen werken. Je kan het materiaal van hier gebruiken of het zelf meenemen.

Wanneer: op afspraak
Kosten: € 40,00 per uur
Inclusief: koffie en thee
workshop vilten

Werkplek nodig?

Wil je graag iets specifieks maken maar je hebt geen goede werkplek? Je bent welkom om hier op atelier te komen werken. Je kan het materiaal van hier gebruiken of het zelf meenemen.

Wanneer: op afspraak
Kosten: € 50,00 per dagdeel (= 4 uur)
Inclusief: koffie en thee