Workshops

Basiscursus vilten

Combineer schapenwol, warm water, olijfzeep en beweging en er ontstaat vilt. Een eenvoudig oeroud principe om stof te maken. Een natuurlijk materiaal dat warm is, waterafstotend en zelfs luchtzuiverend.

Zin om het zelf eens te proberen? In twee uur leer je hoe het viltproces werkt. Je maakt een stuk vilt dat je op allerlei manieren kan gebruiken; als wandwerk, als stof voor een tasje, als materiaal om sleutelhangers of onderzetters uit te knippen, etc. We hebben veel kleuren wol en ook andere natuurlijke vezels als zijde en bamboe, dus je kunt van alles proberen.
Je kan één keer komen maar je kunt je ook inschrijven voor meerdere middagen. Het maximale aantal mensen is zes personen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook welkom.

Data: Zaterdag 30 maart, zaterdag 11 mei, vrijdag 14 juni, vrijdag 12 juli
Tijd: 14:00 – 16:00
Kosten: € 25,00 per middag
Inclusief: koffie en thee en het materiaal
Groep: Maximaal 6 deelnemers, minimaal 2 deelnemers

Ja, ik doe mee!

workshop vilten

Hulp nodig?

Wil je graag iets specifieks maken en heb je daarbij hulp bij nodig? Je bent welkom om hier op atelier te komen werken. Je kan het materiaal van hier gebruiken of het zelf meenemen.

Wanneer: op afspraak
Kosten: € 40,00 per uur
Inclusief: koffie en thee
workshop vilten

Werkplek nodig?

Wil je graag iets specifieks maken maar je hebt geen goede werkplek? Je bent welkom om hier op atelier te komen werken. Je kan het materiaal van hier gebruiken of het zelf meenemen.

Wanneer: op afspraak
Kosten: € 50,00 per dagdeel (= 4 uur)
Inclusief: koffie en thee