Terugbetaling en retourbeleid

 

Algemeen

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 14 dagen na ontvangst. Binnen deze 14 dagen kunt u uw product naar ons terugsturen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen.

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een aankoopbewijs nodig.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.

 

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Als het product in goede staat is wordt uw terugbetaling verwerkt en krijgt u het geld binnen een paar dagen op uw rekening teruggestort.

 

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u binnen een week nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. We zullen er alles aan doen om het zo spoedig mogelijk in orde te maken.

 

Ruilen

Een artikel uit de webshop kan 14 dagen worden geruild, mits in oorspronkelijke conditie.

Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden.

 

Geschenken

In het geval dat u een product als cadeau heeft ontvangen en u wilt het graag terugsturen dan ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending.

Als het artikel bij aankoop niet was gemarkeerd als een cadeau, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en krijgen zij bericht over je retourzending.

 

Retourzendingen verzenden

Als u het product wilt retourneren, stuur dan vooraf een email. Het product kan gestuurd worden naar Vilt aan Zee, Boekhorststraat 159, 2512 CP Den Haag. 

Verzendkosten voor retourzendingen waarbij het product niet beschadigd was zijn voor eigen rekening. We adviseren om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Zo is de kans dat het product kwijtraakt minimaal.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product je bereikt variëren.

Heeft u vragen over terugbetalingen en retourzendingen. We helpen u graag!

nl_NL